Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A valódi akatsukik

2010.10.15

        http://4.bp.blogspot.com/_1B4bpLQxnUA/RsU0_DOsgJI/AAAAAAAAAHk/bjnkPqhHcs0/s400/Akatsuki+002.jpg

                                           Akatsuki

 

Az Akatsuki szó jelentése: Hajnal. (A "Vörös Hold" jelentés tévesen kering az interneten) A szervezet S-rangú bűnözőkből áll. A legtöbbjük missing-nin. Ők azok, akik elhagyták a falujukat egy nagyobb általuk okozott katasztrófa után. Orochimaru elhagyásával, Sasori és Kakuzu halálával és Hidan eltűnésével jelenleg 7 aktív tag van. Sasori helyére egy új tag Tobi csatlakozott (FWA kedvenc). A legtöbb tag viseli a fejvédőjét, ami karcolással van díszítve. Szokványos uniformis a fekete kabát, amin vörös felhők vannak, ezen kívül mindenki hord gyűrűket, ami az Akatsuki ranglétráján elfoglalt helyét jelzi.

Mikor szétszóródnak új jutsukat, technikákat és tudást gyűjtenek. A végső céljuk a világuralom, ehhez három fő lépést kell véghezvinniük. Az első lépés a pénz beszerzése. A második: létesíteni egy első számú zsoldos hadtestet. A shinobi nemzetek saját maguk termelik a pénzüket, illetve háborúban elszednek némi pénzt. Mivel nem közelít mostanság túl nagy háború, a shinobi nemzetek nem is nagyon görcsölnek. A nagy shinobi nemzetek meg tudják magukat védeni, ám a kisebbek nem. Az Akatsuki hátsó szándéka háború kirobbantása, és hogy így drága pénzért óvják az országokat. Ezért kell nekik minél több bijuu (démonok), hogy azokat uszítva új háborúkat robbantsanak ki. Végül kontrolálni akarják az összes harcot, irányítani azokat, a kisebb nemzeteket megerősíteni és velük bevenni a nagyobbakat. A harmadik lépés így: a világon való uralkodás.

Az egyik fő cél az összes démon beszerzése, illetve azok személyek begyűjtése, akikben van a bijuu. Ezek közül már megismerkedhettünk néhánnyal. Ott van a Gaaraban lévő egy farkú démon, a Shukaku, vagy a kilencfarkú rókadémon Narutoban. Mint tudjuk, Gaaraból kiszedték már a Shukaku-t, ezen kívül három másik bijuut távolítottak el. Az egyiket Nii Yugito hordozta magában, ez a kétfarkú macskadémon volt. A másik kettő ismeretlen. Nii Yugito és a két anonim is meghalt a művelet során. Az Akatsuki a Folyó országában táborozott, egészen addig, amíg az a hely el nem pusztult. Hogy most hol van a főhadiszállásuk nem tudni.

A barlangban, amely elpusztult tartották a pokol királya szoátszódik ennekk

Mint más japán szokásokban a gyűrűk itt is jelképesek, az istenekhez való könyörgés jelképei harc előtt. A gyűrűk elhelyezése az ujjakon jelöli, hogy hová kell menniük, mikor egy bijuut távolítanak el. A gyűrűk nagyon fontosak a tagok részére Deidara is örült mikor megtalálta sajátját. Orochimaru megtartotta magának a gyűrűt miután kivált a szervezetből, így nehéz volt az új tagnak gyűrűt adni. Tobi, Sasorinak a gyűrűjét kapta meg, de előtte ki kellett állnia az Akatsuki teszteket. Legtöbben manikűrt is viselnek, enyhén lila árnyalatút.

 
Fejpánt
 

Mindegyik tag hordja a tradicionális fejvédőket, amelyek azt jelzik, hogy melyik shinobi nemzetből jöttek. Ám van egy kis különbség, ugyanis mindegyik fejpánton van egy karcolás, ami jelzi, hogy már nem vallják ugyanazt az elvet, mint a nemzetük.

 
uniformis
 

Ez nem más, mint a fekete kabát a vörös felhőkkel. Belülről vörös az egész. A kabát a térdig ér, és van egy hosszú gallér része is. A maradék tradicionális öltözék a saját országából.

 
Kalap
 

A tagok bamboo kalapot hordanak, hogy elrejtsék kilétüket. Persze ez a fejfedő azonnal eltűnik, mikor harc bontakozik ki.

 

Akatsuki tagok

http://farm2.static.flickr.com/1297/1313828038_116a32d952.jpg

NÉV:Pein Haramo-->Az akatsuki vezér.
REJTETT FALU:Eső
GYŰRŰ:Rei(nulla)
UJJ POZÍCIÓ:jobb hüvelykujj
CSAPATTÁRS:Konan.

Az Akatsuki vezéreként a legfontosabb szerepet tölti be. Ő nem indul el Jinchuurikikra vadászni, viszont amikor kiszívják a Bijuukat, mindig ő nyitja meg a szobor szájait. És ahogy a legújabb mangákban ugye megjelent, egyre többet tudtunk meg róla. Régen Jiraya tanítványa volt. Egy különleges erőt birtokol. Ez az erő is a szemben jelenik meg, ez a Rin'Negan.Egyenlőre lövésünk sincs, hogy ez milyen fajta erő, de próbálunk infókat gyüjteni. Illetve gyerek korukban a háborúban meghaltak a szülei. Két társa lett gyerek korában: Konan és Yahiko.
Ezenkívűl magát egy istennek tartja, aki megváltja a világot.

  

NÉV:Konan--> egyetlen női tag.
REJTETT FALU:Eső
GYŰRŰ:Byaku(fehér)
UJJ POZÍCIÓ:jobb középső
CSAPATTÁRS:Pein.

Neki is meghaltak a szülei, ahogyan Nagatonak és Yahikonak is, így hárman, összefogva árvaként próbáltak élve maradni. De Jiraya megsajnálta őket, és megtanította nekik a jutsuk használatát.
Konan egy nagyon kedves lány, legalábbis Jiraya emlékei szerint, és nagyon szeretett origamizni, erre utal a jutsuja is. Képes magát papírdarabokra szétszedni, majd pillangót formálni belőle (origamival), és ezután bárkit képes megtalálni.
Ezenkívül egy (valószínüleg) kék virág van a hajában.

NÉV:Itachi Uchiha->Lemészárolta az Uchiha klánt(csak Sasukét nem).

13 évesen az anbu harcosok vezetője
REJTETT FALU:Levél
GYŰRŰ:Shu(skarlát)
UJJ POZÍCIÓ:jobb gyűrűsujj
CSAPATTÁRS:Hoshigaki Kisame.

Itachi az Uchiha klán tagja, méghozzá ő a felelős a klán elpusztulásáért és ő Sasuke bátyja is.  Az Uchiha-k között is kitűnt képességeivel. Mindenki dicsérte és csodálta, hogy fiatalsága ellenére, ilyen kitűnő eredményei születtek. De elárulta a családot, és mindenkit lemészárolt.Az Akatsuki tagjaként először Konoha-ban tűnt fel, mikor Naruto-t kereste. A Sharingan miatt félelmetes ellenfél és nagyon kegyetlen is.

  

NÉV:Hoshigaki Kisame
REJTETT FALU:Köd
GYŰRŰ:Minami(dél)
UJJ POZÍCIÓ:bal gyűrűsujj
CSAPATTÁRS:Itachi Uchiha.

Ő a Hét Ninja Nagyúr egyike, a Köd Rejtett Falujának szörnye: Hoshigaki Kisame. Kisame-ről eddig még nem derült ki sok minden a történet során. A köd falujából érkezett, és ő is tagja volt annak a bérgyilkos osztagnak, mint Zabuza. Faluját azonban elárulta, majd ezt a csoportot is, és később az Akatsuki-hoz csatlakozott. Kisame-nak van egy hatalmas borotváló kardja, amely kiszívja az adott shinobitól a chakrát. Valamint kiváló kardforgatása miatt szintén elég félelmetes ellenfél.A Fan videókban sokszor párosítják egy hallal, de el kell oszlatnom a kételyeket?ő nem egy hal! :)

http://4.bp.blogspot.com/_jVuiSYQlxiQ/SJmymuimCBI/AAAAAAAAAEw/jy6cLb1ewt4/s400/Zetsu.jpg

NÉV:Zetsu---"A magányos".
REJTETT FALU:
GYŰRŰ:Kai(vadkan)
UJJ POZÍCIÓ:jobb kisujj
CSAPATTÁRS:---

Igen furcsa szerzet. Sokat nem tudni róla, de egy biztos. Kannibál. Ő eszi meg azokat a halottakat, akik az Akatsuki-nak segédkeztek, de meghaltak... Illetve egybe tud olvadni a növényekkel(nem is értem mért XD...) és a földdel, így Ő lehet az Akatsuki kéme is.
Sasuke és Naruto harcát is személyesen ment el megnézni.

 

http://www.narutowallpaper.biz/images/wallpapers/deidara-in-the-clouds-small.jpg

NÉV:Deidara
REJTETT FALU:
GYŰRŰ:Sei(kék)
UJJ POZÍCIÓ:jobb mutatóujj
CSAPATTÁRS:Sasori,de miután meghalt:Tobi.

Deidara talán az egyik legkülönösebb személy az Akatsuki-ban. Imádja a művészeteket, nem is csoda, hiszen ez is hozzá járul a támadásaihoz.A tenyerein található szájak segítségével képes fegyvereit létrehozni. Csak egy kis papír kell és kész is. Legtöbbször madarakat, pókokat formál, amiket egy jutsu segítségével megnagyobbít, és azzal száll harcba. Ő egy távolharcos, az egyetlen gyengesége talán az, ha valaki közelebbről támadja meg. A múltjáról nem kerül ki semmi sajnálatos módon? legalábbis egyelőre.
És sajnos meghal amikor Sasuke ellen harcol (manga 363).

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/uzumaki-uchiha/uploads/Sasori-anime.jpg

NÉV:Sasori(skorpió)---Az elhunyt tag.
REJTETT FALU:Homok
GYŰRŰ:Tama(gömb)
UJJ POZÍCIÓ:bal hüvelykujj
CSAPATTÁRS:Deidara(volt).

 Sasori a Vörös Homok Rejtett falujából érkezett. Ő egy bábmester, de ez elég egyszerű kifejezés, hiszen az egyik legnagyobb mester a szakmában. Kankoruo bábujai is tőle származnak. Ő szintén elárulta faluját és csatlakozott az Akatsuki-hoz. Az érdekessége, hogy sosem mutatja az igazi alakját, mivel ő maga is egy báb testébe rejtőzött el. Sasori igen kistermetű és ?álruhájának? köszönhetően van egy hatalmas farka is, aminek végén méregtüskék vannak és ezeket is igen sokszor felhasználja a harcokban. Kiskorában megölte a szüleit Konoha Fegyér Agyara, de ő bábumásolatokat készített belőlük.  Egy igazi gyűjtő. Az embereket, akiket megölt és értékesnek tart, felhasználja a bábui készítéséhez. Mérgei szintén nagyon hatásosak, csak a legjobb orvosi shinobik tudják megfékezni a terjedésüket.
Nagyija, Chiyo és Sakura közös erővel viszont legyőzik.

 

NÉV:Tobi---Obito.
REJTETT FALU:Levél
GYŰRŰ:Tama(gömb)
UJJ POZÍCIÓ:bal hüvelykujj
CSAPATTÁRS:Deidara.

  Nos, Tobi az Akatsuki "bolondja", már bocsánat. Igen ügyetlen és vicces, viszont nagyon illedelmes. Zetsu által került be az Akatsuki-ba. Néhány feltéltelezés van arról, hogy talán ismétlem, TALÁN Ő Obito Uchiha. Bizonyíték lehet rá, hogy a haja hasonló, mint Obito-é volt. Akkor még a maszkja is csak a jobb szemét mutatja, mivel Obito a bal szemét odaadta Kakashi-nak. De ahogy mondtam, ez csak feltételezés, de azt állítja, hogy Uchiha Madara ereje az övé. Ráadásul Painnal való beszélgetése alatt nagyon úgy tűnhet, hogy ő irányítja Paint is...na de akkor, ki a főnök?!

http://images.absoluteanime.com/naruto/hidan.jpg

NÉV:Hidan
REJTETT FALU:?nem tudni?
GYŰRŰ:San(három)
UJJ POZÍCIÓ:bal mutatóujj
CSAPATTÁRS:Kakuzu.

 Hidan érdekes egy figura, egy különös vallás folytat, ami a harcot, a gyilkolást, és a pusztítást szereti. Egy 3 ágú "kasza" a fegyvere, amit eldob, de a fegyverre van egy kötél erősítve így azzal vissza húzza magához, valószínűleg ezért Ő az Akatsuki-ban a leglassabban támadó. A társa Kakuzu. Később "meghal", Shikamaru "öli" meg. Eltemeti egy mély "üregben" az erdejükben, mert ahogy írtam halhatatlan a fickó :)

 

NÉV:Kakuzu
REJTETT FALU:Vízesés
GYŰRŰ:Hoku(észak)
UJJ POZÍCIÓ:bal középső
CSAPATTÁRS:Hidan.

 Régen fejvadász volt. Az Akatsuki-ba való lépése után se hagyta fel a fejvadászkodást. Különös figura, mert egyszerre 5 szive is lehet. A még élő ellenségeiből kitépi a szivüket és magába olvasztja valahogy. Valamiféle különös "madzagok" tartják össze a testét, mert képes leválasztani a karjait és minden egyebet magából, de közben csatlakozva van a testéhez. Hidan a társa. Később meghal, Kakashi és Naruto ölik meg.

 http://images.absoluteanime.com/naruto/orochimaru.jpg

Orochimaru(kígyó)-->Volt tag.

Orochimaru történetünk főgonosza. Régen az Akatsuki tagjaként tevékenykedett, de egy kis összezörrenése volt Uchiha Itachival és állítólag ezért hagyta el a szervezetet. Azonban még ha hiányzik is a csapatból, nem jelent plusz munkát a Bijuuk kiszívásánál. Az Akatsukiban töltött idejéről nem tudunk többet...
Sasuke viszont később megöli! De Kabutoban valamilyen formában újjáéled.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Piriton Mix Keflex KelBoup

(KelBoup, 2019.10.06 02:10)

Can I Take Expired Keflex [url=http://yafoc.com]propecia studios[/url] Propecia Prix Canadien Tarifs Cialis Achat Propecia En Ligne France

Soit 20mg Du Principe Actif Tadalafil Un Inhibiteur De La Pde Ellrago

(EllAfferm, 2019.09.16 23:35)

Keflex Urinary Tract Infections Bacteria Resistance Priligy Espana Comprar [url=http://rxbill6.com]best price for levitra 20mg[/url] Cephalexin Overdosage